Vanligvis vil CTRL + + tastene kunne brukes for å øke størrelsen, og CTRL + - for å redusere den.
Har du hjul på musen, kan du bruke CTRL sammen med hjulet for å justere størrelsen. På Mac kan du bruke CMD + + og CMD + -.
Dette kurset har ingen fremtidige kursdato(er) oppført. Bruk skjemaet for å kontakte kursholderen for mer informasjon.
første kvelden er det fokus på hvilken mat det er som bygger god tarmhelse og mat som er betennelsesdempende. Kraft er med på å "restaurere" fordøyelsen og demper betennelser i kroppen. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hvilket fett som demper betennelser. Kvelden legges opp med at vi lager mat basert på kraft og samtidig går nøye gjennom nyere kunnskap om hvordan det som skjer i tarmen påvirker helsa vår.
Andre kvelden har vi fokus på grønnsaker, urter, krydder, og mat som renser og fremmer fordøyelsen, også fermenterte grønnsaker og fermentert drikke som kombucha og vannkefir. Fermentert mat og drikke er syrlige har et naturlig innhold av probiotika, og beriker derfor tarmfloraen og forbedrer fordøyelsen. Vi lager dette sammen. Ta med 3 glass med lokk så får dere med dere deres første brygg hjem.
Tredje kurskvelden blir det noe middag og tips til søt mat, dessert og kaker. Dere får oppskrifter og detaljert veiledning på hvordan gå frem om du vil rense og bygge opp tarmhelsen din. Du får også lære om ulike kornsorter som emmer, enkorn, bygg m.m. Det vil også bli tips til godt hjemmelaget pålegg.
Vi følger kursdeltakerne opp underveis - og vi deler også erfaringer på de to siste kveldene.
I denne kursrekka inngår det et grundig kurshefte og gode produktprøver. Det vil bli smaksprøver på alle tre kveldene. Du vil også selv få prøve deg på fermentering. Det fine med å ha kurset over 3 uker er at hver enkelt får mulighet til å prøve hjemme, for så å komme tilbake og dele erfaringer underveis.
Se flere kurs fra Margit Vea AS (3)